Provkörning

Nu är äntligen Hondapuffran startad igen. Efter ett antal försök så hittades ett kabelbrott till en av spolarna. Efter det så puttrade den igång så fint så. På bilden står Örjan och njuter av en fungerande puffra och en kall bärs.

Stiltje

Det har gått lite tbrögt med både wingen och bloggen nu på slutet. Jag har i allafall lackat insidan på frontkåpan och förhoppningsvis löst problemet med tappat oljetryck. Det visade sig att silen i motorn var i det närmaste helt tät. Vi har därför byggt en bänk till motorn så att provkörningar skall bli lättare att göra.                              Provade under dagen den nya frisören på Gussarvsgatan. Massoud var både trevlig och mycket billig. 230 pix för både klippning och rakning! Prova gärna honom.

Nonshinedagen i Gisslarbo

Så kom den så efterlängtade Lördagen i Gisslarbo. Det var ett gäng förväntansfulla gossar som i hyrbuss for söderut. Det första som syns, när man närmar sig Sinnin Wheel är Sätermannens trevliga Ryss. Dagen och kvällen fortsatte i samma härliga anda. Ett stort tack till Paula, Thomas och alla andra. Imorgon är det den stora matlagardagen igen.Känns helt ok med den avslutande tävlingen i Road Racing på tvn. Sedan väntar sju härliga dagar nere i gruvhålet. Hoppas att Picken kan fixa fram lite luft till våra gavlar bara.
 

På resa med garaget

I Lördags ilastades en hyrbuss som styrde kosan mot Eskilstuna, för en titt på Munktell museet. Väl på plats så dröjde det inte länge innan Professor Werner var inblandad i skruvningen av en Tändkulemotor.  Allt var mycket sevärt, bla denna 30-liters Stjärnmotor.
Efter en matbit får vi vidare till Surahammar för ett besök på Gyllene hjulet. Även där finns en massa trevligt att beskåda. Jag blev rätt så sugen på en Soh-sidovagn med Triumph puffra.
 

RSS 2.0