Norn

Idag är Lill-Ludde med uppe vid stugan i Norn. Han tycker att morfar är helt kass på att fiska och en riktig badkruka. Jävla unge!!
 

Kommentarer
Postat av: Lazon

Ja att metfiska är ett sadistiskt hantverk. Först ska man spetsa en levande metmask på en metallkrok, sen försöker man dränka den stackarn samtidigt som man önskar att en abborpinne nafsar på den. Skulle det sen hampa sig så illa att en fisk vill äta upp den stackarn så får ju fisken en hullingförsedd metallkrok genom läppen eller ännu värre så fastnar den nere i svalget. Vanligt är att man sliter ut kroken och kastar tillbaka en illa sargad varelse i sjön. Självklart bär det emot att bada i det vattnet där det simmar kring ett gäng krigsskadade firrar utan sjukförsäkring som dessutom skiter i ditt badvatten.
Sensmoral bli som metmasken Krusbär och ät grönt.,

2013-07-16 @ 13:22:46
URL: http://www.albinracing.blogg.se
Postat av: Lerhandlarn

Mina bästa vänner Ludde o Lazon ni gnölar om bad o fiske ,men jag har det nog värre denna vecka pulver kaffe till frukost med E Jernberg han med tryck o div utlägga om den ädla sykonsten att göra skinställ o dylikt.Inte nog med de!DE är ju dans hela veckan lång.Tar en grogg till !Skål bröder
Handlarn i div korta varor.

2013-07-16 @ 21:36:28
Postat av: Herr T

Ja handlarn är man inte herre i sitt eget hus då får man åka till Malung å va vaktmästare

2013-07-16 @ 22:34:31
Postat av: Ludde

Nu är det nog inte min moral som gör mig till en kass fiskare. Jag tror hela anledningen att fiskar finns, är att vi ska slå ihjäl dom o äta upp dom.

2013-07-17 @ 10:14:45
Postat av: Lerhandlarns Fru

Min bästa man trivs som fisken i vattnet. Han har fullt upp med att serva alla damer ;))

2013-07-18 @ 21:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0