SM Final

Då var årets stora grej SM finalen avklarad. Förväntningarna var stora inför tävlingen och förarna bjöd på det bästa race som jag sett på många år. Här följer några reflektioner om dagens tävling.
Det visade sig att Stefan Svensson var den, för kvällen,  vassaste föraren. Han tappade endast en poäng under tävlingen.
Ove Ledström pulvriserade Danil Ivanovs gamla rekord med 1,3 sekunder och tog tredje plats.

Jimmy Olsens fina åkning räckte till en fjärde plats.

Posa som trots ett stopp bet ihop och lyckades till slut bli tvåa.

Jocke Söderström som blixtrade till i ett par heat och åkte ruskigt fort på yttern.

Startkanonen Tommy Flyktman. Fan om han höll den stilen i fyra varv. Han skulle bli svårslagen då.

Min Gamla Backpilot Danne Isaksen som inledde med en klotning men höll sig sedan på hjulen och åkte riktigt fort.

Daniel Hendersson som blev bortdömd i ett viktigt läge i sista heatet. Som jag såg det hela skulle Posa blivit utesluten i den smällen.

PA kämpade tappert med en inte helt kry kropp och tappade mycket efter krashen med Hendersson.

Dåligt att första start fördröjs bara för att man inte har ordning på startgrinden.