En helgjuten kväll i Isgaraget

Min tilltänkta skruvning gick litegran åt helvete idag. Planen var att jordfräsen skulle få ett par timmars omsorg, men mina kära garagekamrater hade helt andra planer. Det kommer att bli skitbra!
 

Santa Cup

Igår var vi på vinterns första Isracingtävling i Gävle. Det var ett bra race med många fina heat. Minns särskilt A-finalen som bjöd på fight genom hela heatet. På bilden nedan är det startklart på "blanken",ett heat som Posa senare vann.

Fräsigt

Nu är den nya Briggsmotorn monterad i min gamla jordfräs. När jag fick den av mina solrosvänner var den utrustad med en Zundappmotor som sett sina bästa dagar. Eftersom det sitter en Jap 2-taktare orginal spelar det ingen roll om det hamnar en lite nyare snurra i fräsen.

Julafton

Har bara ett litet jultips att komma med idag. Ital Skurk's  julskiva Fira jul ifred Deluxe. Klart olikt det mesta. Reagge och jul tycks höra ihop. Annars lyssnar jag helst till Fairytale of New York med Shane MacGowan och Kirsty Mcaal.

Årsmöte

Hemma igen efter årsmöte samt god mat nere i Isgaraget. Allt gick fint och inga nävar behövdes för alla beslut som fattades. Det blev en tidig kväll pga att jag mår lite halvpissigt med en grym halsbränna.Det känns fan som att jag skulle ha sugit av en Drake eller nått.  

Hjulbord

Ikväll är det julbord uppe i Garpenberg, så jag har lögat och tvättat min kropp. Med favoritvirren (Midleton) och en feting under läppen var det helt ok.

Tomtegubben

Nu har jag hittat den borttappade Tomten. Den stod bakom några spritflaskor i vitrinskåpet. Det är först nu jag fattar meningen med Julsången "Hej Tomtegubbar slå i glasen o låt oss lustiga vara" Ibland är man bra trögfattad!!

Tomten är hittad!!

Nu är Tomten hittad.........eller kanske inte den borttappade, men ändå en Tomte. Lill-Ludde hade luciafirande på dagis idag. Det är alltid lika roligt att se. Sången har nog en del i övrigt att önska, men det är kul att se en Tomte försöka peta upp sitt ljus i kompisens (Pepparkaksgubben) näsa. Totalt oberörda av stunden vill dom bara ha lite skoj.Dom har så rätt. Allt behöver inte vara så jävla noga o riktigt jämt.   

Julpyntning

Idag kom jag helt plötsligt på att jag glömt bort att julpynta. Sagt o gjort! 30 sekunder senare sitter stjärnan på plats i fönstret. Nu visar det sig att jag tappat bort Tomten, så jag är bara klar till 50%. Någon som har ett tips om var man lägger Tomtar? 

HMS Hedemora Malt Society

Idag hade jag turen att bli inbjuden till HMS. Kvällens tema var ARDBEG. Dom 6 olika sorterna var: Super Nova, Uigeadail, Corryvreckan, Galileo, Ardberg 10 och slutligen Alligator. Många av dom var en riktig smaksesation, men ärligt talat så är man på tok för okunnig i ämnet. Smakar bra, smakar mindre bra, är nog vad jag i skrivadets stund lyckats åstadkomma. Jag blev bl.a kraftfullt nedröstad när jag hävdade att Ardberg 10 hade en doft av Slivoviz. Får nog skylla detta tilltag på Lerhandlarn, som så elakt förstörde mina sinnen igår. Vi hade god hjälp av Ardbeg's Brand Ambassador Kirsty McKerrow. Man är tydligen ganska så lättlurad, för när hon talade om hur gott det var så smakade allt lite bättre. Hur som helst!! En mycket trevlig afton.

Glöggafton i Isgaraget

Just hemkommen ifrån en trevlig kväll i garaget. Lerhandlarn hade dukat upp med skinkmacka,glögg och pepparkakor. Han hade även den ytterst dåliga smaken att bjuda på ett glas Slivoviz. Jag hade fram tills ikväll lyckats undvika denna dryck sedan 1997 i Bosnien.                                                                                          Kvällens provkörning slutade med trasig sulky på Oves nya gräsklippare. Springstart är icke att föredra.
 

Den som väntar på något gott.........

Igår lyckades jag till sist få se den sista finalen i den Engelska speedwayen. Trevlig match i gyttjan.                        Är just hemkommen efter en rekorddag i gruvan. 228 handbult satta!! Jag säger som en god kamrat boende strax utanför Långshyttan brukar säga. JAG ÄR NJÖD!!

RSS 2.0