The Laddtruck

Idag har våran laddtruck fungerat så pass klanderfritt, att hon får vara med på bloggen. Har ingen aning om vad Jokkmokk har gjort åt den, men bra blev det i allafall. Nu bär det iväg upp till Garpenberg för lite grillning med dom andra skiftlagen. 

Kors i taket

 Kvällens skruvning gick oväntat bra. Känns som det snart slår tillbaks. Vi har monterat/luftat bromsar samt golv och kylare. Jag lyckades tom klämma en Kebab utan att bita ur några tänder. KORS I TAKET!!

If it wasn't for bad luck,I wouldn't have no luck at all!!

Hur kan man ha sånt oflyt?Jag är fan född i en formsvacka. Det började med en krånglande Laddtruck nere på djupet, som såg till att det blev en skitladdning. Väl hemma från jobbet cyklade jag ner till Solrosorna. Där upptäcktes att Mördarsniglarna har käkat upp rubbet av mina rosor. Nu måste det till någon form av grovfusk för att inte bli sist. Gräsklipparen var som vanligt svårstartad, så jag höll på att bli helt uppäten av alla miljarder Myggjävlar, innan den puttrade igång. Under klippningen lyckades jag trampa i inte mindre än tre groteska  hundskitar. Härmed står jag helt på Jägarnas sida. Allt djurliknande bör avlivas. Nu blir det lite sivagnsskruvning. Det ska bli kul att se vad mer som kommer gå åt helvete. Born under a bad sign.

Raggare

I Tisdags avbröt vi skruvningen och blev tillfälliga Raggare istället. Vi fick åka med Zackes (nya) bil. Den är så gammal att taket inte ens är uppfunnit än. TREVLIG MIDSOMMAR!

Å vicket elände!

Vid kvällens gräsklippning vid kolonilotten,upptäcktes att området jag planterat min Solros är översvämmat. Det gick inte ens att ta sig dit. På håll såg den riktigt sliten ut. Jag skulle nog ha planterat en Näckros istället. Nu behöver jag hjälp med nått fusk så man slipper skämmas vid nästa mätning. 

Wingen på plats i BePe-ramen

 Under kvällen har motor och bromsok monterats. Det blev många svordommar och lugnande ord från Örjan, innan allt var på plats. Hon är tight som en gammal ungmö, så Berra har gjort ett fint jobb där. Man får fan inte plats med en myggmödis mellan ram och rova ens. Nåja!! Det blir nog bra till slut......hoppas jag. 

Örjan och flamman

 Se så han studerar resultatet över brillorna.

En Fransk weekend i Norge

 I Fredags bar det iväg till Våler för lite Classic Roadracing. Tanken var att jag skulle burka åt Johan, men pga licens strul blev det inget av med det. Lagomt åt mig, när jag är så jävla dåligt påläst gällande engångslicens! Vi hade i allafall en kanonhelg och bodde som kungar i den nya Fransyskan.

Sveriges nationaldag??

Vicket otroligt nerköp vi har gjort. Försöka att få nationaldagen att likna Norges stora dag bli bara löjligt. Nej, det var bättre förr då vi hade lite sammanhängande ledighet. På tal om Norge! Har blivit tillfrågad att burka åt Johan Fornlöv i Våler. Ska bli skit kul! Vi hörs! LUDDE

Licenstagning 2010

 Örjan och jag påväg ut för några varv. Farkosten är den berömda Möklintavagnen som Kalle W så bussigt försett oss med. 3-5 Augusti går 47-års racet av stapeln i Linköping. Då är tanken att Örjan,Sidewingen och jag skall göra debut.

Första mätningen avklarad

 Idag har vi haft 2012 års första solrosmätning. Ronnie ser ut att bli stark även i år. Hos Brinken hittades ogräs som var längre än alla hans rosor. Thommy har ännu inte sått, så han har påföljd att vänta. Sist vid dagens mätning var Negerhövdingen som enligt gällande reglemente får fixa ett party efter andra mätningen. RESULTAT:  1. Ronnie 112cm  2. Nikodemus den förskräcklige 94cm  3. Ludde 86cm  4. Anders H 45cm  5. Ove 43cm  6. Kalle 32cm  7.Örjan 31cm  8. Stefan 30cm  9. Dr Brinkman 24cm  10. Negerhövdingen 23cm  11 Thommy Avstängd i väntan på rättegång. Som brukligt kan mätningen ICKE överklagas eller ens tyckas till om.     Förstemätare: Ronnie  Sekreterare: Ludde  Chafför: Örjan  Statlig kontrollant: Ludde Knutas  Bilden ovan visar Ronnies ledende ros.

Honda Blackbird

 På denna trevliga Honda burkade jag åt Micke Wedegård säsongen 2009. Micke åker än med goda resultat.

Back SM 2008

 När min flummige kamrat Lazon börjat med Backåkning, kan jag inte låta bli att kontra med en sidvagns bild. Här är Danne Isaksen o jag påväg mot första högern i Ånnaboda. Vi åkte ihop i några år med blandade resultat, men gav till sist upp. På tal om Danne: Denna Örebroare kan konsten att öppna en trottel!!

Det går åt rätt håll

 Idag har vi skruvat på saker som förhoppningsvis inte ska behövas skruvas bort igen. Det är riktigt roligt att plocka med rena o nylackade prylar. Nästa steg blir att få motor och bromsar på plats. Det är bara att ligga i! Årsracet i Linköping närmar sig.

RSS 2.0