Hemmabygget

Under dagen har hemmabygget fått lite kärlek. Har fixat till framhjulet och sen har cdi-box och spole fått nya platser på motorplåtarna. När allt skulle provstartas igen så fanns inte någonting som kan liknas vid gnista. PERKELE!!
För att undvika skruvningar i vredesmod, rullades hojen med bestämda steg till mitt bås igen. Nu får den stå på tillväxt tills nya krafter infinner sig.
 
 

Det börjar röra på sig med Sidewingen

Fick motorhalvorna levererade till Isgaraget idag. Ove var hygglig och tog med dom till gruvan och tvättade dom.
Nu ska dom under kvällen köras vidare till Horndal  för att till slut monteras ihop igen. Vi hade lite flyt, för det går att använda alla inälvorna ifrån den andra motorn som kördes dit. Kul!
 

Elaka Gunnarsson

Igår träffade jag en gammal god kamrat nere i garaget. Det var Håkan som varit med i rallytipparna i många år. Vi höll ihop och åkte en del Rally under 90-talet. Det var på den gamla goda tiden, då det gick att tävla varannan helg finanserat av två kummunlöner. Vi började i en hemmabyggd 124:a och när jag hoppade av hade vi en halvpotent 240:a.Under åren vi tävlade lyckades vi klassa upp oss till A-förare med två totalvinster som bästa resultat. Jag minns det som en mycket rolig tid.
För tillfället snickrar Håkan på en till 142:a som skall gå i veteranklassen. Ser fram emot en provtur i den nybyggda blysläden.

Besök i garaget

Ikväll har vi haft besök nere i Isgaraget. Det var rallytipparna som hade sin avslutning där. Själv hyste jag stor förhoppning om fylla och elände, men det blev inget av den varan. Synd!
 

Lerhandlar pyssel

När söta frun är ute på dans och ränner, passar Lerhandlarn på att bygga en vägg av Westlundare.
 

RSS 2.0