Skruvarkväll

Det var riktigt länge sedan jag hade en skruvarkväll nere i Isgaraget. Lazon säger att jag nu mer lägger all min lediga tid på amor, medans Herr T hävdar att jag åker Taxi i tid och otid.
Jag har under kvällen fixat ett ställ bak på fransyskan så att hojarna kan stå still. Vidare har Montesan fått lite kärlek och projekthojen fått sig en varmkörning.
Nu kan nog hojen bli klar vilket år som helst.

Skatproblem och en stillsam trialsväng

Efter att ha klarat av mina nattskift var det dags att åka upp till stugan och fortsätta det krig som en skata har startat mot mig. Nu är det inte lika drastiskt som det först kan verka. Det är inte en skata av det kvinnliga könet hos arten Homo sapiens utan en skata ifrån fågelriket.
Ett typexempel på en skata av arten Homo sapiens.
Den aktuella skatan Pica pica.
Nu är det så att fågeln fått för sig att bygga bo i trädet på våran gård. Av 3-4000 träd på ön väljer hon just det trädet. Detta är ett krig hon inte kommer att vinna. Har tom lovat Lason file'n när hon är dräpt.
 
Efter avslutad borivning var jag ut på en stillsam skogstur med Montesan. Mina trial vänner var upptagna av annat, så det blev en ensamseglare, som Ove Sundberg skulle ha sagt. 
Bättre bilder än så här blir det inte när man drar en ensamseglare.
 

Trial abstinens

Jag fick tråkigt nog tacka nej till kvällens trialäventyr. Anledningen till detta var tidsbrist. Kurs på jobbet, gräsklippning hos mor o far samt packning inför Spanienresan gjorde mitt schema lite för tight. För att stilla den värsta abstinensen googlade jag fram några bilder på sivagnstrial. Vore fränt att få prova på nån gång.
 

En blöt trialkväll utan öl

 Igår trotsade vi vädrets makter och körde ett litet pass på Brunnsjöberget. Det var halt och svårkört men ack så roligt. Svante hade debut på sin fina Bultaco. Hoppas att kvällen gav mersmak.
Svante frustar likt en Ardenner på sin spanjorska.
Lazon i full koncentration över ett stenparti.
Peter bakhjular ute i terränglådan.
Själv lyckades jag hålla bakskärmen hel. Ett stort steg framåt.
 

Årets första för Kallio

Mika Kallio tog årets första seger i Moto2 på Spanska Jeres idag. Mycket glädjande, då jag är helfinne under roadracing helgerna.
 

 

Trialpremiär

Idag har vi, jag, Lazon och Lundgren, varit ute vid den gamla slalombacken i Vikmanshyttan och åkt lite mc. FFint grepp och bra väder gjorde att det blev en trevlig stund.
Fransyskan lastad och klar med en Honda, en NSU och en Montesa.
Lundgren mosar på i vårat stenparti.
Lazon hade premiär med sin fräcka NSU.
Själv är jag mest nöjd med att Spanjorskan fungerade klanderfritt under dagen. Det kan vara melodin att ställa undan hojen på hösten, glömma bort den och ta fram den på vårkanten igen och  allt funkar som det ska.

RSS 2.0