Ett litet kvällsryck i garaget

I väntan på att sidewing motorn ska bli klar har jag borrat lite lufthål i ett par kåpor. Nu ska Westlund blästra av dom innan jag monterar nät och lackar kåporna.
 
Alex ville följa med och skruva isär en motor, för att sedan se om hon fick ihop den igen. Min gamla Zundapp picka passade utmärkt för det ändamålet.
 
Hon var riktigt duktig och efter lite fnulande var den monterad igen.
 

EM och lite annat

I helgen har Isracing EM avgjorts i Ryska Lukhovitsy. Vinnare blev, inte helt otippat, Sergej Karacisinchev. Den unge Ryssen gick helt obesegrad genom dom två dagarna. Dom båda Svenskarna Jimmy Olsen och Daniel Henderson gjorde vad man kan begära av dom.
 
I Fredags var jag och Örjan och tittade till våran Hondapuffra i Horndal. Nu är det inte mycket kvar och den blir förhoppningsvis klar nästa vecka nån gång.
 
I veckan träffade jag Lill-Ludde en sväng. Han var mycket åksugen och gick omkring inomhus med crossdojjor och ryggskydd. Efter en hel del tjat på pappa, fick han äntligen lufta sin KTM en stund.
 

Garage Torsdag

Var ner till garaget för att planera lite inför morgondagens begivenhet. Hoppas det dyker upp lite gäster bara.                                                                        Med tanke på att mitt bås är överfullt, måste snart något åkdon bli klart. Måste lägga på ett kol med moppen nu.
 
Passade på att ta några bilder på lite garage pyssel.
 
Med den här lätt dopade moppen vann Lill-Nisse sin klass med vid 1-timmes racet.
 
Lazons "Bakis" är klar för vidare äventyr.
 
Det är ingen riktig garagekväll om ingen stationärmotor startas. Bullman är nöjd med sin Jap.

Bloggtorka

Jobb, jobb och åter jobb. Inget speciellt att skriva om alls. Något som alltid är värt att se, är när Marc Marquez doppar sina armbågar i kurvorna. Fränt som kattpiss!
 

Isracing hela helgen

Har haft en helg helt i min smak. Isracing i Gävle på Lördagen och Bollnäs på vilodagen. Gävle hade ont om funktionärer så jag o Åke(Strömsund) var behjälpliga vid starten. Precis som tidigare blev det ett snörace. 
Ö-vik luftade en helt ny förare i form av mekanikersonen Martin Haarahiltunen. Han gjorde en grymt fin tävling och tog en hel del poäng för sitt lag.
 
Vidare så visade Gävles lilla reserv, Dvärgen, god kamplust och gasade ända in i mål. Troligtvis är han ensam om att åka med liggande puffra nu. Jag har för mig att det är just den ramen som Stefan Svensson vann det sista Masters of Spikes med.
 
Vid Bollnäsracet dök det upp trevliga bekanta på läktaren. Det var classic föraren Hans Westelius som ogärna stannar hemma när det är Isracing i Bollnäs. Han visade bilder på sin nybyggda bromsbänk. Hans mycket potenta BSA kommer tydligen gå ännu bättre i sommar. 
 
Tävlingen vanns av Strömsund, som i och med segern säkrade guldet. Daniel Henderson gjorde en mycket bra tävling och tog med sina kanonstarter hem alla sina heat. Det ska bli kul att se hur långt den pöjkän kommer att gå.
 

RSS 2.0