Garagefix

Igår fick Pissmyran en ny soppakran. Den gamla led av lätt inkontinens. Är lite sugen på att lufta den en sväng.
 
Det blev även lite kärlek lagt på 70cc puffran som förhoppningsvis snart sitter i ramen.
 

Isracing i Hälsingland

I morse kändes äntligen kroppen lite piggare, så det var bara att packa varma kläder och ge sig av mot Bollnäs. Just klädseln har blivit en liten grej för mig. Det går inte att se på Isracing utan att tankarna far iväg till Peter, och är mössan på känns det som att han är med och ser tävlingarna.
 
Väl på plats i depån ser jag nått som får mig att höja på ögonbrynen. Är det ett gammalt skepp( ishoj av Bollnästyp som edstugaanders och pojkarna framförde) som plockats fram ur gömmorna? Vid en närmare titt ser jag att ramen är betydligt nyare men med en hemdesignad bakskärm.
 
Tävlingen var mycket jämn och många förare åkte väldigt fort och stabilt. Posa o Stefan presterade fint men vi tyckte alla (Jag, Cissi, Alex, Nikodemus och Sätermannen) att Ove var dagens ispilot. Det är en fröjd att se den gossen åka.
 
När jag studerat bilden på Ove och framförallt hans pris upptäcker jag nått fasansfullt. Jag relaterar direkt till filmen Fäbojäntan. Jag inser att jag är i behov av vård och samtalsterapi.
 
Ludde Till hälften filosof, hälften klarsynt och hälften matematiker 

Snorigt

Precis som jag förutspått snorar jag på för fulla muggar.
 

Förkylning

Den här ledigveckan passade jag på att lägga in en rejäl förkylning med lite feber som extra krydda. När mina kamrater åker på mc mässa i morrn, stannar jag vackert hemma och gör det jag för tillfället är bäst på. Jag kommer att ägna hela morgondagen till att prodcera enorma mängder snor.
 
 
 

Ismoppen hel igen

Nu är Jawan i körbart skick igen. Mina försök med att löda ihop tanken gick väl sådär. Det slutade med att Westlund svetsade ihop sprickan. Själv hade jag troligen gjort större hål med migen.
 
 
 
Det är märkligt att några teckningar kan uppröra så till den milda grad,att man måste döda 12 personer för att livet skall kännas värt att leva. Nu vägrar jag att vika ner mig för fundamentalisterna. Det som jag i normala fall skiter i känns nu aktuellt och jag vill värna om tryckfriheten.
 

Den gröna termosen

Har varit på Ikea och fyndat. Inköpet av en grön termos fick mig genast att tänka på våran stora skald, Eddie Meduza, och hans mästerverk :Termosen. Leta på youtube,lyssna och njut!
 

Tysken påklädd för vinterbruk

Nu är tysken åter klar för lite sjöbus. Med facit i hand var det ganska onödigt att jag bytte till sommardäck, för den har stått orörd sedan förra vintern. Skit samma! Kul att umgås lite med Örjan i allafall. 
 
Vidare så har oljeläckaget på ismoppen lokalisetats. Det var tanken med ny olja som var boven i dramat. Sprickan var ganska svår att se, för det var massa äcklig grön färg ivägen. På torsdag ska jag göra ett försök att löda den tät.
 

Isåkning

Idag har jag och Lerhandlare Sollo lekt med ismopparna igen. Efter en kall natt låg Holmsjöns is som en spegel och det var nästan vindstilla ute på sjön. Det hade troligen varit ganska mycket vatten på isen för vi fick leta runt ett tag för att slippa dubbel is.
 
Efter avslutad åkning blev det lite skruvande i garaget. Fick byta en del slangar för att få ordning på ett oljeläckage som besvärat ett tag. Hoppas att det räcker med den lättfixade åtgärden.
 
Avslutningsvis måste jag visa hur Cissi har pimpat upp fransyskan. Förarmiljön blev nästan lite erotisk.
 
 

RSS 2.0