BLACK FRIDAY

Ja! Nog har det varit nattsvart. Det är ingen höjdare att jobba i en gruva denna årstid. Mörkt när man åker, mörkt hela dagen i gruvhålet och mörkt när man kommer upp.
Enda ljuspunkten är att Irina blev klar i veckan.
 
 
I morgon är det den 28/11 och vi firar "framstjärtens" dag. Jag gratulerar så hemskandes mycket. Tänk så mycket kul man haft med dig.
 
 

En ganska bra vecka

Söndag igen och jag ser tillbaks på en ganska produktiv vecka.
 
Har plastat ihop ett nytt tåskydd för isåkning med Irina. 
 
Passformen blev utmärkt och nu återstår att se om det håller också.
Har även kollat upp båda ishjulen och dragit alla ytterbrickor. Fick komplettera med tre stycken som blev bortkörda på Stora Norn i våras.
 
Klarade även av det som kan ha varit årets sista trialtur. Vi provade ravinen i Gyntesbo där det var isigt och svåråkt. Filippa var med och ville naturligtvis testa Rosita.
 
Senare i garaget när vi var klara äntrade Professor Westlund den nyfixade permobilen klar för leverans till en lyckligt lottad tant.
 

Boktips

När dagarna blir kortare och kortare är det inte fel att ha en god bok att läsa. Har just avslutat en mycket bra sådan. "Ten men dead" av David Beresford. Den handlar om hungerstrejken i Mazefängelset -81 på Nordirland. Oavsett om man anser dom som frihetskämpar eller fega jävla terrorister, så är det mycket intressant läsning.
 

Misslyckande

Efter att ha hotat min mobil försöker jag lägga upp bilderna igen.
 
Irina nerplockad och lätt putsad.
Grönt är skönt.
Lill-Nisses framsteg.
 
Två bonusbilder. Alexandra rensar spåret vi ska åka.
Som tack för åkningen fick hon snygga till båda dom spanska skönheterna( Rosita o Carmrnsita)

Irina

Under veckan som gått har jag pysslat en hel del med Irina. Hon har plockats ner och fått en skönt mörkgrön kulör.
 
Nu återstår bara att bygga klart och lacka transkedjeskyddet.
 
Vid Lill Nisses Yamaha har det varit lika stor verksamhet som i hjärncellerna på en IS terrorist.
 
 
 
 

En julsaga

 
-Men Valentino? -Varför leker inte du med dom andra tre tjurarna och stångas du med?
 
-Jag trivs bättre här, där det är lugnt o skönt och jag kan skylla på alla andra efter racet.

I väntan på istiden

Har under veckan börjat pyssla lite med ismoppen. Det kan ju smälla till och bli kallt när som helst nu. Jag har satt i puffran, monterat förgasaren och tillverkat ett nytt transkedjeskydd. 
 
Jag har även nitat fast lamphållaren på min gruvhjälm. Tappade lampan ett flertal gånger idag och det frestar på för mig som föddes utan tålamod.
 
I vårat svetsrum håller Lazon på att tillverka en lådbil till sitt barnbarn. Som den stora amerikavännen har är, föll valet självklart på en Jeep. 
 

Cresto racing

Idag var det kurs i bland annat fallskydd på jobbet. Vid lunchen fick jag en glad överraskning. Andreas Mårtensson som arbetar på just Cresto var där. Efter ett kortare samtal blev jag på det klara med att han delade min uppfattning angående Rossi/Marquez bråket. 
Kul! 
 

RSS 2.0