Sala Racingpark

Idag har vi varit i Sätrabrunn på Sala Racingpark för ett test av Sidewingen. Det var oerhört nyttigt, då en del barnsjukdommar visade sig. Oljetryckslampan började lysa efter några varv, så detta måste fixas till Årsracet.
Jag lyckades slå av huvudströmmen ett par gånger och ljudet låg på gränsen till det tillåtna,så det finns att göra. Jag kan varmt rekomendera banan då närheten känns viktig när man bara vill testa.                                       Imorgon bär det av till Califonien för en liten kortsemester. Roadracing VM på Laguna Seca samt Flattrackracing på mileovalen i Sacramento! Sämre kan man ha det!! LUDDE

Mirakelrosen har förökat sig!!

När jag kom ner till kollonilotten ikväll fick jag till min stora förvåning se att min enda återstående solros har fått en lillebror. Det är nästan lite kusligt med alla under som sker nere i Silvattspark.Sniglarna verkar vara på gång igen, så det är bara att starta upp kriget igen.                                                                                            Min gamla fransyska fick en ny husse idag. Den lycklige ägaren är en kamrat i Solrosföreningen.

Maskinkortet fixat

Igår var vi hem till Johan i Horndal för att lämna kort och lite uppgifter för sidewingens maskinkort. Där stod denna trevliga traktor. Notera turbon på på sidan. Nu blir det skruvning igen.

Svensk speedway blöder

Efter kvällens oerhört mediokra insats är det bara att erkänna. Våran elitserie är inget annat än ett luftslott. Några reflektioner ifrån kvällens tävling. Ojämn start!! Vad är det för skitregel? Är ingen i tapen bör starten gå. Varför dröjer det 5 minuter innan tvåminutarn går igång igen?? Joker är ochså bara strunt. Detta otyg var Peter Ljungs enda chans att slippa gå naken ifrån kvällens match. Så jävla bra att Danmark vann utan att nyttja den. Annars hade det varit roligt med en Australiensisk seger.Direkt kvalificerad värdnation är ochså bara skit. Tänk om Polen hade kört istället för Sverige. Då hade det blivit bättre race och mer publik. Nej! Tacka vet jag Engelsk lagspeedway på Måndagkvällarna. Då är det lite trevligare att se. I morgon skruvar vi Sidewing igen.

Första provturen är avklarad


En härlig kväll med ett dystert slut

Det var ett tag sedan det hände nått på bloggen, men nu finns saker att berätta. Under kvällen har kåporna monterats, elen dragits och en riktig provstart har genomförts. Passar på att tacka Stefan o Westlund för god hjälp och moraliskt stöd. Den lät riktigt trevlig när den väl hoppade igång.Örjan log och sa att den känndes grov.  Imorgon kommer en provtur att genomföras på Solliden och Åhagen med närliggande områden. Glad i hågen for jag hem för att meddela omvärlden om våra frameteg. Då behagar min underbara datamaskin att vara totalt oregerlig och helt omöjlig att bruka.Den har varit stöddig mot mig i över en vecka nu. Jag fick ett spel och slog sönder skiten. Det känns som att Snorken får svårt att fixa den nu.Som tur är så ställde Marre vänligen upp med hennes maskin. Slutet gott allt gott.

Detta är vad en Bultare o en Krossare kan åstadkomma


Sidewing


Sidewing


Sidewing


Ett mirakel har skett under natten!!!

 

RSS 2.0