Projektet år två

Har börjat vackla lite angående mitt vinterprojekt. När den ställdes undan i våras så var stuket det rätta,men nu är jag inte lika säker länge. Har iallafall möblerat om lite i båsen så förhoppningsvis faller bitarna på plats snart.
 
 
 
 

Tysken får vinterskor

Efter att ha varit strängt upptagen av andra aktiviteter en tid, var det kul att göra ett litet ryck nere i garaget. Tysken fick ett för årstiden passande framdäck och provkördes en liten stund. Lättstartad var ordet!
Fick även lov att klappa lite på Ismoppen. Med lite flyt är isarna snart åkbara. 
 

The Laddtruck from hell

Den här veckan har "The Laddtruck from hell" fungerat helt klanderfritt. Fortsätter det tvingas vi döpa om den till "The laddtruck from heaven"
Laddning i Kvarnberget.
.

Kampen fortsätter

Torsdag och dags för att kolla mina kamraters läppodlingar. Känner ett litet stänk av bitterhet när endast 6 av 13 tagit detta på allvar. Hoppas att Lazon kommer hem med en riktig bäver ifrån Afrika.
Ove ligger mycket bra till med en duktigt ovårdad snorbroms.
Nikodemus fick börja med att ta två steg tillbaka och raka bort det han redan hade.
Lerhandlarn kör lite mer klassiskt.

Mustaschkampen

För en tid sedan kom Lerhandlarn med en utmaning till alla garagemedlemmar. Nu är det hög tid att jag får se några bevis på att fler än jag antog utmaningen. Vidare tycker jag att vi som brukligt sätter in en slant på prostatacancer fonden. Vi lär ju hamna där förr eller senare dom flesta av oss. 
Kommer att se rätt så pimpig ut nere i gruvhålet imorrn.

Här har det gått hett till

Efter avslutat jobb for vi (jag o Örjan) till Horndal med den andra Goldwingpuffran. Johan har obduserat den första och det behövs en hel del nya inälvor. 
Veven har gått då pass varm att den ändrat lite färg.
Ram och vevlager hade inte heller sett mycket av oljan. Det kommer nog en kraftfull räkning när puffran väl är hel igen. 

Ledigvecka!

Nu är sista skiftet avklarat. Ska bli skönt med lite ledighet nu och ingen dränering till veckan. Vi har mosat bra med bult,över 900 stycken. Vi har dessutom laddat en del salvor. Bra jobbat Peter Lundgren.
På bilden mosar jag handbult.

RSS 2.0