Lika som bär

Vem är vem?? Larsson och den eminente Kocken Fish. Bilden kanske bara är dubbelexponerad? Första rätt svar ger en gratis burkning med Sätermannen på Jappen.

Svetsrummet

Nu är svetsrummet klart för inflyttning. Hoppas att alla är belåtna med resultatet.

Sätermannen

Idag har jag haft trevligt sällskap av Sätermannen i garaget. Efter en vända till tippen så ägnades resten av dagen till en "mini double moto". Med dubbla puffror bör den bli riktigt trevlig att åka på. När Professor Werner dök upp fixades det sista på vårt nya svetsbås. Efter golvmålning gick det inte längre att vistas i lokalen.Kvällen avslutades med god dryck på lokal i Hedemora.nnen

Isgaraget

Till helgen blir nog vårat nya svetsrum klart. På grund av alla sivagnsbyggen har vi vuxit ur det gamla. Nu kan vi med lätthet rulla in alla sivagnar i rummet istället för att svetsa direkt utanför båsen.  Professor Westlund har gjort ett storartat jobb med fix av matrial och nerlagd tid. Rummet blir så pass bra att Werner firar med Taklagsfest varje kväll.

Tillöking i Isgaraget

Sivagn nummer 5 har flyttat ner i garaget. Det är Ljungen som lagt vantarna på denna trevliga Jap. Trehjulingar av detta slag är hjärtligt välkomna att bo hos oss.

Classic Honda magazine

Detta trevliga reportage gjordes under årsracet i Linköping. Fotografen Peter Lundin(fint namn) är nog den enda förutom Lazon, som lyckades ta en åkbild på ekipaget.

Resultat

1 Ronnie 3910mm, 2 Brinken 3860mm,3 Örjan 3670mm, 4 Kalle 2870mm, 5 Ludde 2780mm, 6 Ove 2560mm, 7 Niklas 1960mm, 8 Tommy 1900mm, 9 Stefan 1880mm, 10 Anders H 1840mm, 11 Anders L 820mm.                 I fjol vann Ronnie på över 5 meter. I år kom ingen över 4. Anders L hade en ros som mätte 1700mm vid andra mätningen, men endast 820mm nu. Det är inte illa odlat! Han måste köra med nå Afrikanskt jägarknep.  På bilden nedan är Brink i full färd att mäta min ros. När vi kom ner i Silvattspark möttes vi av två pensionärer (ingen av dom var Lazon) som istället för att hälsa tyckte att jag klippt för dåligt i parken på slutet. Håller absolut inte med om detta påhopp! Jag har nämligen inte klippt alls. Funderar starkt på att byta odlingsplats och låta Kärringarna klippa själv nästa år.

Slutmätning med Solrosföreningen 2012

I Lördags genomfördes 2012 års slutmätning. Vädret var suveränt och uppslutningen i det närmaste total. Här på bilden har vi just avnjutit en god Sillfrukost med tillhörande sup, hemma hos Örjan.

Nice things happens to nice people


Har väntat länge på att få säga: Välkommen till Bosse Liden!! Kul att få lyckas trods att vi bor i ett land där en kiminell sigenarkärring smäller lika högt. Denna högtid skålades in med Icas goda hallon/rabarbersaft.I övrigt efterlyser jag
kommunal hjälp till dom allt större kriminella elementen här i Hedemora. Det vore önskvärt att åtminstånde tio procent av avlossade skott träffar sitt mål. Skytten skall enligt uppgift vara Fiskpinnens grabb: Stefan Karlsson!

Skitår på en skitort med en hel del skitmänniskor


Silvattspark!!!  En sorglig syn!! Det som skulle bli mitt stora genombrottsår, tycks bara bli skit. Det verkar som att mina rosor gått samma väg som en del kriminella element, som härjat fritt i Hedemora denna sommar. Tuff o kaxig i början, men ensam, naken o rädd när det kommer till kritan.

RSS 2.0