Skandal

I morse ringde klockan tidigt för att inte racet på Spang skulle missas. Redan efter några varv var det slut på det roliga. Marquez hade visat upp en helt omotiverat tuff körning mot Rossi som till slut svarade med att kicka Marquez av banan. Resten av racet var en ganska tråkig historia. Rossi straffades med poängavdrag samt en kass startpossition i det sista racet. 
Den största skandalen kommer ändå efter tävlingen på olika sociala medier. Rossifundamentalisterna hittar minst 20 olika fel som Marquez gör, Lorenzo passerar under gulflagg men inte ett ord om Rossis spark. 
 
Vid lunchtid hade jag tillsammans med Lundgren o Alex en betydligt stillsammare åkning. Alex fick för första gången prova några enklare sektioner och framstegen lät inte vänta på sig.
 
Peter fixade ett par nya sektioner och greppet var förvånandsvärt bra.
 

Kommentarer
Postat av: Lazon

Rossi grejen påminner lite om när Hancock tröttnar på Nicki Pedersens fula körning och flyger på honom. Finns Hancok fundamentalister också. Till saken hör i det fallet att Nicki fick sin bestraffning direkt. Kanske inte helt jämförbart

2015-10-25 @ 22:48:13
URL: http://www.albinracing.blogg.se
Postat av: Ludde

Jag tror att han slapp direkt bestraffning bara för att han är Valentino Rossi. Hans största problem är inte Marquez åkning utan att Lorenzo är så jävla mycket snabbare.

2015-10-26 @ 12:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0